En sida som är
Tillägnad Ysabella Brave

 

 

 

 

 
linjeflyg.info linjeflyg.info linjeflyg.info
  Ysabella Brave?
Vem är det?

Heter egentligen MaryAnne i förnamn och är född 4 december 1979. Bor utanför San Francisco i Kalifornien. Laddade upp första videon till YouTube den 14 juli 2006 där hon sjöng till musik från en karaoke-CD.

Vad är så speciellt med Ysabella Brave?

Det speciella med Ysabella Brave är att hon har en så fantastiskt bra röst. Av alla de långt över etthundra sånger hon har laddat upp hörs inte en enda liten falsk ton. Hon kan sjunga vilka sånger som helst och allt låter lika bra.
Hon komponerar egna sånger som hon lägger ut på YouTube, flera med kristna budskap. Hon har inte tjänat en krona (dollar) på de sånger hon har publicerat.
Från början trodde många människor att allt bara var en bluff, något som förekommer ofta på YouTube. Det kunde inte vara hon som sjöng, det var bara någon som ville tjäna pengar, det lät för bra för att vara en amatör.
Efter ett tag började hon lägga upp prat-video på en ny YouTube-sida. Råd och uppmaningar om allt möjligt. Där kan man höra hur intelligent och älskvärd hon är. Och när ni lyssnar på dessa videor, lägg märke till att allt är inspelat utan klipp. Hur många kan leverera ett budskap utan massa nonsens och med humor rakt igenom i ett svep?
En favorit bland flera här:   Being Gentle (& the haunted ice tray)

Stora problem

Det som hände var följande: Under 2007 hade en del grammofonbolag fått upp ögonen för denna begåvade artist. Hon fick tillfälle att skriva kontrakt med Cordless Recordings (Warner Music Group) och var i New York för inspelning i studio. Vad som hände vet bara Ysabella och skivbolaget. Hon ville ge ut en skiva och det ville skivbolaget också, men man kan spekulera; Ysabella ville göra detta på sina egna villkor och kunde inte acceptera vissa krav som skivbolaget ställde.
I december 2008 bröts skivkontraktet. Samtidigt såg skivindustrin till att anmäla Ysabella för plagiat för alla de cover songs som fanns på hennes YouTube sida. Båda hennes konton, (ysabellabrave och ysabellabravetalk) blockerades.
Nu kom nästa bakslag, på grund av den stora finanskrisen i USA fick hon gå från sitt jobb på bedrägeriavdelningen på Yahoo.
Ysabella Brave har från tidiga år lidit av en elak form av fibromyalgi. En sjukdom som nu bröt ut med full kraft.
Efter hand tillät YouTube hennes två konton att komma tillbaka men med alla karaoke-videor borttagna. Nu finns hennes YouTube-konto Ysabellabrave med hennes egen musik och Ysabellabravetalk att se på YouTube.
Efter detta har Ysabella Brave på grund av sin sjukdom inte kunnat ladda upp några videor. En annan sak är den svåra ekonomiska situation hon har kommit i med en i det närmaste obefintlig social-och sjukförsäkring som är typiskt för USA.
Vi är många som hoppas på att hennes sjukdom åtminstone ska gå tillbaka till vad den var före vintern -08. Eller ännu hellre att det ska komma ett botemedel mot den kroniska sjukdomen fibromyalgi.
Under tiden lever Ysabella Brave med sin tro att Gud har ett budskap med att hon upplever den smärta som kännetecknar patienter med mycket svår fibromyalgi, en smärta som hon står ut med tack vare sin positiva läggning och sin humor.

Läs Ysabella's Brave Battle i Nätmagasinet SFLuxe (San Francisco Luxury Living).

Vad kan Du göra?

Du kan gå in på Ysabellabrave
eller Ysabellabravetalk på YouTube
Ysabella Brave på Facebook

Ny webbsida tillägnad Ysabella Brave: Friends of Ysabella Brave

För att lyssna på (nästan) alla Ysabellas cover sånger, The Lost Videos; gå till Julio Llosa's hemsida, en modig man som riskerar att få sin hemsida anmäld på grund av de sånger YouTube bannlyst.

Du som tycker om Ysabella Brave, kommentera gärna hennes videor på YouTube eller skicka ett personligt meddelande. Jag vet att hon läser alla kommentarer och meddelanden men tyvärr har hon på grund av sjukhusvistelser och sjukdom ingen möjlighet att svara på kommentarer eller mejl.

Ysabella har talat om för oss, hennes fans, att hon vill att vi ber för henne. Jag själv har talat om för hennes fans att jag tycker att vi ska försöka stötta henne ekonomiskt. För den glädje hon har spridit och de sånger och visdomsord hon har givit oss tycker jag hon är värd ett litet bidrag tillbaka.
Via PayPal kan man skänka lite pengar (vad en cd-skiva är värd) direkt till Ysabella Brave på hennes konto http://tinyurl.com/3yrlwa

Eller, gå till Ysabella Brave Medical Expense Fund site.

 

 
linjeflyg.info linjeflyg.info linjeflyg.info

 
Loading...
 

linjeflyg.info linjeflyg.info linjeflyg.info
 
Anders Eriksson
webmaster@linjeflyg.com

www.linjeflyg.info
 

10 december 2015

 
linjeflyg.info   linjeflyg.info
 

linjeflyg.info